Historia

energy 4life

Nick Söderblom

Min resa och intresse för hälsa, kost och träning började när jag var 16, då min pappa fick en hjärntumör, som han så småningom avled av. Som 17-åring jobbade jag på ett World Class gym i Halmstad som tränare, förutom att jag körde SM I motocross.

1988 flyttade jag till USA och Malibu och arbetade där som kostrådgivare, coach och tränare i 24 år åt eliten inom film, TV och musik. De senaste tio åren har jag arbetat som en global ambassadör för ett amerikanskt företag Forever Living, där jag har föreläst för tiotusentals människor om kost, träning och mental inställning.

Jag har fokuserat på kost och träning i hela mitt liv, men mot alla odds, fick jag nyligen en hjärtattack, förmodligen på grund av stress. Efter detta såg jag vikten av att ha en produkt som kan förebygga sjukdomar och ge mer energi i vardagen. Efter många år med mycket erfarenhet inom hälsobranschen ,har jag framställt ett kosttillskott som verkligen fungerar, och som på  bästa sätt hjälper människor till ett bättre liv och bättre hälsa.

Produktutveckling

Idéen startade för många år sedan i USA, där jag i mer än 35 år jobbat globalt med kost, träning och coaching. Har även de senaste 10 åren jobbat som global ambassadör och föreläsare för ett amerikanska hälsoföretaget Forever living.

Med min erfarenhet ville jag utveckla en riktigt bra produkt som som passar alla människor, en produkt som eventuellt kan förebygga flera sjukdomar, samt förbättra hälsan på lång sikt. Den första produkten heter – ENERGY 4LIFE 40+.

Där jag fokuserar på en målgrupp från 40+ , och är tänkt att träffa en bred åldersgrupp med olika förutsättningar, som vill ha mer energi I vardagen samt under fysisk aktivitet.

Varukorg
Rulla till toppen